Vastuullisuus

Fintech-alan yrityksenä ja rahoituspalveluiden tarjoajana vastuullinen luotonanto on perusta kaikelle liiketoiminnalle sekä tärkeä ehto yhtiön pitkän aikavälin kestävälle kasvulle.

Pitkän tähtäimen vastuullinen liiketoiminta

Tavoitteemme on kehittää pitkäjänteistä liiketoimintaa vastuullisesti. Rahoituspalveluiden tarjoajana suhtaudumme vakavasti vastuulliseen luotonantoon sekä sijoittamiseen. Tiedostamme luottoalalla vallitsevat haasteet ja siten alan yhtenä johtavana toimijana haluamme olla johtamassa muutosta ja rakentamassa vastuullisia rahoituspalveluja.

Uskomme vahvasti, että vastuullisten rahoituspalveluiden tarjoaminen on kriittinen osa liiketoimintamme kasvua nyt ja tulevaisuudesa

Toimimme aina asiakkaidemme etujen mukaisesti ja varmistamme, että palveluidemme ehdot sekä kulurakenteet ovat läpinäkyviä niin sijoittajille, yrityksille että yksityisille kuluttajille.

Teemme yhteistyötä finanssivalvonnan kanssa rakentaaksemme palveluympäristön, joka on sekä asiakkaidemme että rahoituspalvelujen tarjoajien etujen mukainen.

Vastuullista sijoittamista

Vastuullisen liiketoiminnan kehittämisen lisäksi olemme yhtiönä sitoutuneet vastuulliseen sijoittamiseen. Tavoitteemme on tarjota sijoittajillemme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävää finanssiteknologiaa, joka helpottaa miljoonien ihmisten arkea päivittäin.

Raportoimme sijoittajille säännöllisesti yhtiömme toiminnasta sekä tulevaisuuden toimintasuunnitelmista varmistaaksemme liiketoimintamme läpinäkyvyyden.

Finanssivalvonta

GF Money Oy toimii Etelä-Suomen Aluehallintoviraston alaisena rekisteröityneenä toimijana.

Vastuullinen luotonanto

Vastuullisuus toimii pohjana kaikelle toiminnallemme. Tarjoamme asiakkaillemme vastuullisia rahoituspalveluita ja luotonantoa jokaisella toiminta-alueellamme. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi läpinäkyvissä kulurakenteissamme jotka ehkäisevät asiakkaidemme maksuvaikeuksien tai ylivelkaantumisen riskiä. Emme myöskään harjoita aggressiivista markkinointia ja varmistamme aina, että asiakkaamme ymmärtävät lainan takaisinmaksusuunnitelman sekä kulurakenteen lainapäätöstä tehdessä.

Asiakkaidemme yksityisyys ja tietoturva ovat palvelujemme perusta. Teknologiamme on kehitetty ylläpitämään tehokkaita tiedonhallintajärjestelmiä GDPR:n ja muiden lakien ja säädösten edellyttämällä tavalla. Suojaamme asiakkaidemme tiedot kattavasti ja käytämme vahvoja tunnistautumismenetelmiä.