Avainhenkilöt

Key person

Kari Keskitalo

Hallituksen puheenjohtaja

Key person

Mika Pihlava

Toimitusjohtaja, Perustaja

Key person

Anna Wiedebaum

Talousjohtaja

Key person

Parviz Sharifi

Teknologiajohtaja

Key person

David Öhlund

Maajohtaja, Ruotsi ja Tanska

Key person

José López

Maajohtaja, Espanja

Kansainvälinen tiimimme koostuu fintech-alan huippuosaajista. Toimimme laajasti Pohjoismaissa sekä muilla Euroopan markkinoilla.

Tule mukaan rakentamaan alan johtavaa fintech-yritystä

Miksi työskennellä GF Moneylla?

Monimuotoisuus

Tuemme monimuotoisuutta ja inklusiivista työympäristöä

Tiimityöskentely

Teemme työtä tiiviisti yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi

Joustavuus

Arvostamme työ- ja yksityiselämän tasapainoa

Kehitys- ja tiimityöskentely

Pyrimme työssämme jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen tiimityön voimin. Ratkaisemme ongelmia yhdessä ja kannustamme yhteiseen päätöksentekoon.

Merkityksellinen työ

Tavoitteenamme on rakentaa kestäviä ja vastuullisia rahoituspalveluita, jotka tekevät ihmisten arjesta helpompaa ja sujuvampaa. Fintech-alan edelläkävijänä tiimimme on mukana kehittämässä innovaatioita, joilla on suora vaikutus satojen tuhansien ihmisten jokapäiväiseen elämään.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Uskomme vahvasti, että joustava työ sekä tasapaino työ- ja yksityiselämän välillä ovat olennaisia asioita työntekijöidemme hyvinvoinnin kannalta. Sen vuoksi haluamme tarjota joustavat työajat sekä työympäristön.


Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimeihimme ja käymme hakemuksia aktiivisesti läpi. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt tarjolla tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei löytynyt avoimista työpaikoistamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti GF Moneyn rekrytointiprosessissa.

Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut GF Moneylla. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Voit lähettää hakemuksen ja CV:n meille sähköpostitse osoitteeseen info@gfmoney.fi.