Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työskentelemään GF Moneylla? Alla näet tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Jos et löytänyt sopivaa roolia avoimista tehtävistämme, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Arvot ja sitoutuminen

Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastuullisia ja innovatiivisia rahoituspalveluita, jotka perustuvat korkean teknologian ratkaisuihin. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Vastuullisuus: pyrimme aina toimimaan vastuullisesti, tarjoamalla palveluitamme asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan ja ottaen huomioon mahdolliset riskit.

Luotettavuus: kehitämme jatkuvasti teknologiaamme ylläpitääksemme tehokkaita tiedonhallintajärjestelmiä. Noudatamme GDPR:n sekä muiden lakien ja säädösten vaatimuksia, ja suojaamme asiakkaidemme tiedot.

Joustavuus: tarjoamme palveluita, jotka mukautuvat asiakkaidemme tarpeisiin. Panostamme teknologian helppokäyttöisyyteen ja palveluidemme joustavuuteen.

Kehitys- ja tiimityöskentely

Pyrimme työssämme jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen tiimityön voimin. Ratkaisemme ongelmia yhdessä ja kannustamme yhteiseen päätöksentekoon.

Merkityksellinen työ

Tavoitteenamme on rakentaa kestäviä ja vastuullisia rahoituspalveluita, jotka tekevät ihmisten arjesta helpompaa ja sujuvampaa. Fintech-alan edelläkävijänä tiimimme on mukana kehittämässä innovaatioita, joilla on suora vaikutus satojen tuhansien ihmisten jokapäiväiseen elämään.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Uskomme vahvasti, että joustava työ sekä tasapaino työ- ja yksityiselämän välillä ovat olennaisia asioita työntekijöidemme hyvinvoinnin kannalta. Sen vuoksi haluamme tarjota joustavat työajat sekä työympäristön.