GF Moneyn kasvutarina

Vuonna 2011 perustettu GF Money työllistää tänä päivänä kymmeniä huipputeknologian ja rahoituspalveluiden asiantuntijaa.

2011

Perustaminen

Digitalisaation kehitys ja vaihtoehtoisten rahoituspalveluiden kysyntä luovat perustan yrityksen perustamiselle.

2015

Kohti kasvua

Sijoittajille suunnattu palvelu korkeatuottoinen.fi lanseerataan tukemaan yhtiön nopeaa kasvua.

2016

Pohjoismaat

GF Money laajenee Tanskan markkinoille sekä Ruotsiin vuotta myöhemmin.

2020

Espanja

Liiketoiminta laajenee Espanjaan.

2021

Mastercard

Solmimme yhteistyön Mastercardin kanssa ja tuomme markkinoille virtuaalisen luottokortin.

50+

Työntekijää

5+

Työsuhteen keskimääräinen kesto vuosissa

10+

Kansallisuutta

Historia

Digitalisaation kehitys ja vaihtoehtoisten rahoituspalveluiden kysyntä loivat perustan GF Moneyn perustamiselle vuonna 2011. Yrityksen vahva visio siitä, että rahoitusmarkkinoilla on mahdollista menestyä tarjoamalla korkean teknologian rahoituspalveluita, on ohjannut yhtiötä menestyksekkäästi nykypäivään asti.

Jo vuosikymmenen ajan GF Money on kehittänyt digitaalisia rahoitusratkaisuja huipputeknologian avulla ja palvellut satoja tuhansia asiakkaita niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisillä markkinoillakin.

Vuonna 2015 perustettu korkeatuottoinen.fi on ollut perustamisvuodesta asti tärkeä osa GF Moneyn menestystarinaa. Se on mahdollistanut yrityksen nopean ja kannattavan laajentumisen useisiin eri tuotesegmentteihin kansainvälisillä markkinoilla.

Tänä päivänä GF Money jatkaa nopeaa laajenemistaan kansainvälisille markkinoille  rahoitusteknologian huippuasiantuntijoista koostuvan tiimin voimin.