Asiakaslähtöisyys ja finanssiteknologian innovaatio ovat toimintamme ytimessä

Tarjoamme yhteistyössä Visa:n kanssa henkilöasiakkaillemme sujuvan maksukokemuksen sekä verkossa että fyysisissä kaupoissa.

Hae luottokorttia»
GF VISA card connected to a mobile phone and a smartwatch

Ketterät rahoituspalvelut huipputeknologian avulla

GF Money on alansa johtava monipuolisia rahoituspalveluja tarjoava kansainvälinen fintech-yritys.

Olemme vuonna 2011 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka toimii tänä päivänä laajasti kansainvälisillä markkinoilla. Yhtiömme ja palveluidemme jatkuvan kehityksen myötä olemme saavuttaneet asemamme finanssiteknologian edelläkävijöinä ja tuoneet ensimmäisten joukossa ketterät rahoitusratkaisut kaikkien kuluttajien saataville.

Palveluidemme toiminnan perusta on tehokas teknologiamme, jonka ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä ketterät, helpot sekä luotettavat rahoituspalvelut.

Rahoituspal­velumme on kehitetty vastaamaan kuluttajien muuttuvaa kysyntää

GF Money tarjoaa asiakkailleen ketterät rahoituspalvelut päivittäiseen elämään. Kömpelöiden pankkilainojen sijaan palveluissamme korostuu niiden helppous, nopeus ja vaivattomuus.

Suomi

Suomi

Suomessa tarjoamme asiakkaillemme houkuttelevan vaihtoehdon: jopa 3000 euron virtuaalisen luottokortin. Lanseerasimme tämän innovatiivisen tuotteen vuonna 2021 erityisesti vastaamaan verkko-ostosten kasvavaan tarpeeseen. Virtuaalinen luottokorttimme on joustava ja turvallinen maksuväline, joka tarjoaa käyttäjilleen helppoutta ja mukavuutta. Kuluttajien lisäksi tarjoamme monipuolisia rahoitusratkaisuja myös yritysasiakkaille.

Ruotsi

Ruotsi

Tarjoamme Ruotsissa joustavaa valmiuslimiittiluottoa, jonka luottoraja voi olla enintään 3000 euroa. Asiakas voi käyttää luottoaan silloin kun se hänelle parhaiten sopii ja maksaa vasta kun on käyttänyt luoton. Luoton takaisinmaksu on asiakkaalle joustavaa. Nostettu luotto on asiakkaan käytettävissä välittömästi ja palvelu on yksinkertainen ja nopea.

Tanska

Tanska

Tanskassa tarjoamme asiakkaillemme limiittiluottoa 2700 euroon saakka. Luoton maksuaikataulu on joustava. Luotto on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja asiakas saa luoton käyttöönsä milloin tahansa.

Espanja

Espanja

Espanjassa tarjoamme asiakkaillemme lyhytaikaista, vakuudetonta kulutusluottoa, jonka takaisinmaksuaika on 5–30 vuorokautta. Myönnettävät luotot ovat suuruudeltaan 50–700 euroa, riippuen asiakkaan maksukyvystä. Tärkein kilpailuetumme Espanjassa on mahdollisuus siirtää varat asiakkaan tilille alle 10 minuutissa.

Teknologia perustana kilpailukykyisille palveluille

Jatkuvasti kehittyvä teknologiamme mahdollistaa vaivattomat rahoitusratkaisut kuluttajien erilaisiin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa joustava luotonanto yrityksille ja kuluttajille sekä monipuolinen Visa-luottokortti.

Tekoälyn avulla toimiva alustamme on mahdollistanut tehokkaan teknologiaratkaisun, jonka avulla yritykset sekä yksittäiset kuluttajat pystyvät valitsemaan heille parhaimman rahoituspalvelun helposti ja nopeasti. Ketterän käyttöliittymämme ansiosta rahoituksen hakeminen käy turvallisesti reaaliajassa.