4.3.2022

henrik

GF Money Consumer Finance Oy:n (y-tunnus: 2382033-5) A-osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 16.3.2022, klo 13.00 alkaen paikassa Scandic Grand Marina, Marina Congress Center, Eliel-tila, osoitteessa Katajanokanlaituri 7, 00160 Helsinki.

Yhtiö suhtautuu koronavirusepidemiaan erittäin vakavasti. Yhtiökokous ja esitykset pidetään mahdollisimman lyhyenä, ja kokouksessa käsitellään vain yhtiökokouskutsun mukaiset, välttämättömät asiat. Yhtiökokouksessa ei järjestetä tarjoilua. Vallitsevasta koronavirusepidemiasta johtuen, osakkeenomistajia pyydetään harkitsemaan kokouspaikalle henkilökohtaisesti saapumista ja osallistumaan yhtiökokoukseen ensisijaisesti asiamiehen välityksellä. Osakkeenomistajat voivat valtuuttaa henkilön Markus Suvanto, joka on yrityksen avustava lakimies, tai muun henkilön edustamaan heitä yhtiökokouksessa ja äänestämään heidän osakkeillaan kokouksessa käsiteltävissä asioissa.

Yhtiökokouskutsu

Valtakirja

Yhtiökokouksen jälkeen annetaan toimitusjohtajan katsaus, jossa osakkeenomistajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä yhtiön johdolle.