25.9.2020

CSD

Konversioanti on ollut suosittu, jo yli 60 % annista merkitty

Kiinnostus maanantaina julkaistua konversioantia kohtaan on ollut suurta. Annista on tähän mennessä merkitty jo yli 60 prosenttia. (tilanne 25.9.2020 klo 16:30)

Yhtiö tavoittelee euromääräisen konversion lisäksi vähintään 300 uutta osakkeenomistajaa, koska tämä mahdollistaisi jatkossa teknisen listautumisen NASDAQ First North -kasvuyhtiölistalle.

Osakeanti on avoinna sijoitusosakkeiden omistajille 21.9.-2.10.2020. Merkintäaika voidaan kuitenkin keskeyttää jo aiemmin, esimerkiksi tilanteessa, jossa anti on merkitty täyteen.

A-sarjan osakkeiden kaupankäynti alkaa Privanetin päälistalla


Privanet on Suomen johtava listaamattomien arvopapereiden välittäjä, joka ylläpitää listaamattomien yritysten arvopaperien kaupankäyntipaikkaa, jossa sijoittajat voivat antaa osto- ja myyntitoimeksiantoja kaupankäynnin kohteena olevien yritysten arvopapereista. Privanet on tiedotteessaan kertonut, että GF Money Consumer Finance Oy:n A-sarjan osakkeen kaupankäynti alkaa Privanetin päälistalla. Kaupankäynti aloitetaan arviolta tiistaina 6.10.2020.

Osakkeiden vaihto on helppoa


Voit vaihtaa osakkeesi kirjautumalla normaalisti Korkeatuottoisen sijoituspaneeliin ja valitsemalla vaihdettavien osakkeiden määrän. Voit vaihtaa joko osan osakkeista tai kaikki osakkeet.

Tutustu osakeannin materiaaleihin


Lisätietoja osakeannista löydät alla olevasta linkistä. Suosittelemme tutustumaan sivulla listattuihin materiaaleihin.

Yhtiömateriaalit

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme:
Ma–Pe 9-17
Puhelin: 09 424 14120
Sähköposti: info@gfmoney.fi

Operatiivinen johtaja Sami Similä
Puhelin: 050 430 5536
Sähköposti: sami.simila@gfmoney.fi