10.8.2023

spelkonen

GF Money on aloittanut yhteistyön virallisen Visa-partnerin Wallesterin kanssa tarjotakseen asiakkailleen modernit, monikäyttöiset sekä turvalliset virtuaaliset Visa-kortit. Yhteistyön ansiosta GF Moneyn asiakkaat voivat kokea saumattoman ja turvallisen maksutavan ja saavat pääsyn yli 80 miljoonalle kauppiaalle maailmanlaajuisesti.

GF Money pystyy Wallesterin asiantuntemuksen avulla tarjoamaan saumattoman korttien myöntämiskokemuksen ja virtaviivaistamaan lainaprosessia mahdollistamalla asiakkaidensa pääsyn varoihin suoraan virtuaalisten Visa-korttien kautta, mikä takaa maksimaalisen käyttömukavuuden. Virtuaalikortti on kätevin vaihtoehto klassisille maksukorteille. Virtuaalisella Visa-kortilla asiakas voi tehdä turvallisia ostoksia kaikkialla, missä Visa-kortit hyväksytään. Lisäksi virtuaalikortti voidaan liittää mobiilimaksujärjestelmiin kuten Google Wallettiin, mikä entisestään lisää GF Moneyn asiakkaiden kortin käyttömahdollisuuksia.

Me GF Moneylla olemme innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Uskomme vakaasti, että yhteistyön myötä voimme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin.

GF Money on aloittanut yhteistyön virallisen Visa-partnerin Wallesterin kanssa tarjotakseen asiakkailleen virtuaaliset Visa-kortit.