11.9.2020

CSD

Yrityksemme kasvutarina jatkuu – uusi lainapalvelu avattu Espanjaan!

Iloksemme voimme todeta, että kulutusluottoja Espanjan markkinoille tarjoava sivustomme Dinevo on nyt avattu!

”Olemme innoissamme uusien markkina-alueiden mahdollisuuksista. Kansainvälistymisessä on aina omat haasteensa, mutta olemme valmistautuneet tähän sisäisesti jo kauan. Espanjan avaus mahdollistaa jopa nykyisen liiketoimintamme kaksinkertaistamisen sen suuren potentiaalin takia”, kertoo GF Money Consumer Financen toimitusjohtaja Sami Similä.”

Yrityksemme aloitti uuden tytäryhtiön valmistelutyöt vuonna 2018 ja uusi tytäryhtiö perustettiinkin Espanjaan tilikauden 2019 aikana. Odotuksemme Espanjan markkina-alueen suhteen ovat alusta saakka olleet korkealla. Kilpailijoiden liiketoiminta on Espanjan markkinoilla ollut aina hyvin kannattavaa, Espanjassa lainsäädäntö ei määritä kulutusluotoille perittävien korkojen suuruutta. Espanjan suurta potentiaalia lisää myös sen koko, Espanjassa asukkaiden määrä on yhteensä yli kaksinkertainen verrattaessa koko nykyiseen markkina-alueeseemme.

Espanjan lainapalveluumme pääset tutustumaan osoitteessa www.dinevo.es/

Vuosi 2020 jatkuu työntäyteisenä – uudistimme myös Korkeatuottoinen-sivustomme

Espanjan uuden lainapalvelun lisäksi työnteko jatkuu myös Suomen, Ruotsin ja Tanskan palveluiden kehittämisen osalta. Olemme tällä viikolla uudistaneet myös Korkeatuottoinen-sivustomme ilmeen.